Gemeente Toerisme Damme

Musica Flandrica Lunches

Aansluitend op het concert kan u genieten van een concertlunch.

zondag 13 november 2022

restaurant De Lamme Goedzak
Kerkstraat 13, Damme

aperitief
-
garnalenkroket, handgevormde garnalen peterselie
-
fazant,witloof, fine champagne
-
mandarijn, speculoos
-
koffie

Tickets: € 50,00 / persoon / lunch via www.damme.be/webshop of aan de balie van Visit Damme.


zondag 11 december 2022

restaurant De Spieghel
Jacob van Maerlantstraat 1, Damme 

aperitief
-
slaatje van gerookte eendeborst
-
kabeljauwhaasje, verse spinazie, puree, wittewijnsaus
-
meringue, vanilleijs, chocolade
-
koffie

Tickets: € 50,00 / persoon / lunch via www.damme.be/webshop of aan de balie van Visit Damme.


zondag 8 januari 2023

restaurant Kasteel Ryckevelde
Holleweg 2, Sijsele

aperitief
-
huisgemaakte garnaalkroket met Zeebrugse garnalen 1st
of
carpaccio van “Bleu Belge” met rucola, pijnboompitten, balsamico en Italiaanse kaas
-
côte à l’os (per 2 personen)
of
slibtongen met slaatje en frietjes
-
Dame Blanche
of
crème brûlée met lavendel
-
koffie/thee

Tickets: € 50,00 / persoon / lunch via www.damme.be/webshop of aan de balie van Visit Damme.


zondag 12 februari 2023

restaurant De Smisse
Kerkstraat 6, 8340 Damme

cava + versnaperingen
-
steak, fries slaatje, aardappel in de schil of frietjes, pepersaus
-
Dame blanche of irish coffee
-
koffie

Tickets: € 50,00 / persoon / lunch via www.damme.be/webshop of aan de balie van Visit Damme.


zondag 12 maart 2023

restaurant In De Groene Wandeling
Koolkerksesteenweg 52, Oostkerke

aperitief 'Groene Wandeling' 
-
klassieker in een koud jasje: gedroogde rauwe ham en meloen
-
culinaire creatie van knapperig, gebakken scampi's, appel en een hemels tartaarsausje
-
frivool dessert Musica Flandrica
-
koffie/thee en babbelsnoepjes

Tickets: € 50,00 / persoon / lunch via www.damme.be/webshop of aan de balie van Visit Damme.

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
open 9.30-12.30 uur en 13.00-17.00 uur

Voor professionals