Gemeente Toerisme Damme

Dirk Noyen en Tars Lootens - Where Dirk Noyen meets Tars Lootens

De kruising tussen de klassieke wereld van de fagot aan de ene zijde en de wereld van de licht jazz aan de andere kant opent nieuwe horizonten in de muziek. De unieke begeleiding van Tars Lootens in de pittige swingende blues, bossa's en in de aangename luistermuziek maakt van deze uitzonderlijke combinatie een muzikaal hoogtepunt, enig in zijn soort. Dirk Noyen (fagot), Tars Lootens ...

De kruising tussen de klassieke wereld van de fagot aan de ene zijde en de wereld van de licht jazz aan de andere kant opent nieuwe horizonten in de muziek. De unieke begeleiding van Tars Lootens in de pittige swingende blues, bossa's en in de aangename luistermuziek maakt van deze uitzonderlijke combinatie een muzikaal hoogtepunt, enig in zijn soort.

Dirk Noyen (fagot), Tars Lootens (keyboard), Dirk Van Gorp (contrabas)

Dit concert wordt georganiseerd in de reeks Musica Flandrica Damme. Een reeks intieme concerten in het stadhuis van Damme en de Onze-Lieve-Vrouw-Geboorte en Heilige Philippuskerk in Vivenkapelle.

Aansluitend op het concert kan je ook steeds genieten van een heerlijke lunch. Kijk op www.visitdamme.be/musicaflandrica voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 13 oktober 2019
    van 11 tot 12.30 uur

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Waar

Stadhuis
Markt, 8340 Damme

Organisator

Visit Damme

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be

Vandaag

open 13.00-17.00 uur

Morgen

open 13.00-17.00 uur