Gemeente Toerisme Damme

Verwendag Bibliotheek Damme

Op zaterdag 12 oktober organiseert de bibliotheek naar jaarlijkse gewoonte een verwendag met een drankje, een hapje, een gezellige sfeer, gratis workshops en uiteraard een mooie collectie. Onder de naam Stitches and Poetry combineert Ann Benoot haar passie voor poëzie en creatief handwerk door o.a. gedichten te borduren op linnen kledij en recycled tote bags. Op de verwendag stelt ze enkele ...
Op zaterdag 12 oktober organiseert de bibliotheek naar jaarlijkse gewoonte een verwendag met een drankje, een hapje, een gezellige sfeer, gratis workshops en uiteraard een mooie collectie.

Onder de naam Stitches and Poetry combineert Ann Benoot haar passie voor poëzie en creatief handwerk door o.a. gedichten te borduren op linnen kledij en recycled tote bags. Op de verwendag stelt ze enkele van haar creaties tentoon en voor geïnteresseerden is er die dag ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan.

Yves Leterme is een professioneel kalligraaf en letterkunstenaar en komt deze namiddag je persoonlijke boekenlegger ontwerpen of je mag gerust ook zelf aan de slag gaan. Hij helpt je op weg.

Traditiegetrouw geven we op de verwendag ook het startschot van de verkoop van afgevoerde boeken.

Ook de bezoekers van de bib in Moerkerke worden op zaterdag 12 oktober van 10 uur tot 12 uur verwend met een drankje en hapje.
Op donderdag 17 oktober van 16 uur tot 18 uur trakteert de bib de bezoekers van Oostkerke met een drankje en een hapje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 12 oktober 2019
    van 13 tot 17 uur

Prijs

gratis

Waar

Bibliotheek Damme
Eikelberg 1, 8340 Sijsele (Damme)

Organisator

Bibliotheek Damme

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be

Vandaag

open 13.00-17.00 uur

Morgen

open 13.00-17.00 uur