Gemeente Toerisme Damme

de herfst

Ook tijdens de herfst verliest Damme zijn charme niet, integendeel, onze tips voor een gezellige herfst in Damme:

In de mix van verzamelde verhalen spelen tijdens Stadsfestival Damme de kracht van het woord en de macht van het beeld de hoofdrollen. Met een combinatie van onder andere literatuur, beeldende kunst, fotografie, muziek, filosofie, natuur en gastronomie brengt Stadsfestival Damme dit najaar een belevingsfestival voor jong en oud. 

De eerste zondag van oktober staat traditioneel in het teken van streekproducten en onvervalst vakmanschap. Op zondag 7 oktober komen 48 standhouders samen op Damme Culinair. Het gezelligste streekproductenfestival van het Brugse Ommeland en de Zwinstreek.

Het veertiende seizoen van Musica Flandrica biedt opnieuw zeven unieke en intieme concerten in het historische stadhuis van Damme. Aansluitend kan je aanschuiven voor een heerlijke lunch in een Dams restaurant.

Ontdek Damme te voet, al dan niet gewapend met een paraplu, en dompel je onder in een explosie van geuren. Van Ryckeveldebos tot onze machtige kanalen kanalen geeft de herfst een geweldig kleurenpalet aan ons landschap.

 
 
 

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be

Vandaag

open 10.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur

Morgen

open 10.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur