Gemeente Toerisme Damme

Hoeveslagerij Bonne

In 1988 openden Marc en Annick als één van de eersten een slagerij op de boerderij. Toen nog in het ouderlijke huis van Marc, nu in Vivenkapelle, op de grens met Brugge, waar vandaag ook hun zonen Laurenz, Arno en Angelo actief meehelpen in de slagerij en op de hoeve. Hoewel Die Scone lonkt en de hoeveslagerij de vaste leverancier is van veel, ook Brugse, topchefs is dit een op en top Damse streekproducent. Hier vind je naast vers runds- (Rood West-Vlaams en Belgisch wit-blauw), varkens- en hertenvlees van eigen kweek ook het enige echte Dams Kassietje en de Uilenspiegelpaté.

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
gesloten

Voor professionals

Venster sluiten

Corona Covid-19

In het belang van de volksgezondheid neemt de Belgische Overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Vanaf 14 maart 2020 om middernacht tot en met 3 april 2020 worden alle vrijetijdsactiviteiten, ook in Damme, opgeschort. Zo worden alle evenementen, ongeacht hun grootte of locatie geannuleerd. Het Uilenspiegelmuseum wordt gesloten. Ook alle restaurants en cafés worden gesloten. Alle winkels blijven op weekdagen geopend, tijdens het weekend gaan enkel de winkels voor levensmiddelen, apotheken en winkels in dierenvoeding open.

Het infokantoor van Visit Damme, het Uilenspiegelmuseum en het Postpunt blijven gesloten tot en met 3 april 2020.

Visit Damme blijft telefonisch, per e-mail of via sociale media wel bereikbaar.

Visit Damme
+32 50 28 86 10
toerisme@damme.be
www.visitdamme.be
VisitDamme

Neem toch zeker een kijkje op onze website voor heel wat inspiratie voor een individuele wandeling of fietstocht in de frisse lucht door het mooie Damse landschap.

Maatregelen naar aanleiding van Corona Covid-19