Gemeente Toerisme Damme

Boeken- en kunstmarkten

Elke tweede zondag van de maand komt de bruisende wereld van boeken samen in Damme. Verschillende gepassioneerde boekhandelaars verwelkomen je met open armen op de Boeken- en Kunstmarkt.

Maar dat is nog niet alles! Lokale kunstenaars voegen een vleugje creativiteit toe aan deze bijzondere markt, en hun kunstwerken schitteren naast de literaire schatten. Het is dé plek waar woorden en kunst samenkomen om je zintuigen te prikkelen.

In de zomermaanden, van april tot september, brengt de markt het marktplein tot leven. Wandel tussen de kraampjes en laat je betoveren door de verhalen en de kunstwerken die de zon doen schitteren.

Als de winter zijn intrede doet, verhuist de boeken- en kunstmarkt naar de sfeervolle hallen van het stadhuis. Daar verwarmen we je ziel met boeken en kunst, terwijl de kou buiten blijft.

Mis deze kans niet om een unieke culturele ervaring te beleven in Damme. Elke 2e zondag van de maand is een feest voor boeken- en kunstliefhebbers. Kom en laat je verrassen door de magie van woorden en creativiteit in het hart van Damme. 

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
open 9.30-12.30 uur en 13.00-17.00 uur

Voor professionals