Gemeente Toerisme Damme

Da'Smakt

Door de recente coronamaatregelen moeten restaurants en cafés vanaf 19 oktober 2020 opnieuw een tijd de deuren sluiten. De campagne Da'Smakt wordt dan ook tijdelijk stopgezet en het aanbod is niet gegarandeerd beschikbaar.

Damme Culinair, het felgesmaakte streekproductenfestival dat telkens op de eerste zondag van oktober plaatsvindt, zou dit jaar aan de zeventiende editie toe zijn. Jammer genoeg zullen we deze herfst een jaartje moeten overslaan.

Maar dat we jullie de Damse streekproducten helemaal zouden ontzeggen is natuurlijk een brug te ver.

Heel wat Damse restaurants gaan tijdens de maand oktober aan de slag met Damse producten en schotelen je dan ook een volledig Dams menu of gerecht voor.

Wil je gewoon je dorst lessen? Dan moet je ook eens Dams gaan. Wist je dat we in Damme niet minder dan vier brouwerijen hebben? Hun vakmanschap kan je proeven in verschillende cafés.

Op de dag waarop normaal Damme Culinair zou plaatsvinden verzamelen we voor jou de Damse producten in een heerlijk ontbijt/brunchpakket. Wil je daar ook een gerstennatje bij dan bieden we je ook een Dams bierpakket. Plaats vlug je bestelling en wij zetten alles klaar voor jou om af te halen op zondag 4 oktober in de leukste en mooiste drive-in van het land op de markt in Damme.

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
open 13.00-17.00 uur

Voor professionals