Gemeente Toerisme Damme

THEATER | Hetty Helsmoortel - TRY OUT Missie 2023

Deze wetenschapswatcher wil iedereen begeesteren met haar passie voor wetenschap en technologie, op de meest uiteenlopende manieren.


Samen met Lieven Scheire maakt ze maandelijks de Nerdland podcast. Ze is auteur van verschillende bestsellers in de Nerdland boekenreeks en een graag geziene gast op radio
en televisie. Sinds 2021 tourt Hetty met 'Missie', een jaarlijkse theaterspecial over het meest opmerkelijke wetenschapsnieuws van het voorbije jaar. Daarnaast is ze artistiek directeur van Nerdland Festival: het grootste open air science festival van het land, waar wetenschap op een entertainende manier wordt geserveerd. 


Een vrouw met een missie!


Dé wetenschapsshow die je moet gezien hebben om het afgelopen jaar helemaal te begrijpen. Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel blikt in haar gloednieuwe show voor de derde keer op
rij terug op het belangrijkste wetenschaps- en technologienieuws van het voorbije jaar. Wat doen we als plots 99% van onze theorieën over het universum niet blijkt te kloppen? Komt de uitgestorven dodo weer tot leven? En hoe gaan we om met gevallen helden in de wetenschap? Dat, en véél meer, kom je te weten in Missie 2023. Bevlogen, helder en verrijkend: dàt is Hetty.


Praktische info en tickets zie website.


Wanneer

  • za 14 oktober 2023
    van 20 tot 21.30 uur

Prijs

€ 15,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 3,00 euro

Waar

Cultuurfabriek
Stationsstraat 22, 8340 Sijsele

Tickets

Tickets

Organisator

Cultuurdienst Damme

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
open 13.00-17.00 uur

Voor professionals