Gemeente Toerisme Damme

Op twee wielen

Of het nu vanop een stads- of elektrische fiets, een mountainbike, racefiets, vespa of solex is, op twee wielen laat het landschap van Damme zich het best vangen.

Ook in Damme vind je een heel mooi fietsroutenetwerk waarmee je naar eigen goeddunken routes kan samenstellen. Zoek je toch wat meer inspiratie of themaroutes dan bieden we je bij Visit Damme meer dan 50 fietsroutes. Niet alleen in Damme uiteraard, maar ook in heel West-Vlaanderen maar ook het Meetjesland en Zeeland.

Heb je zelf geen fiets mee dan kunnen we je helpen met de verhuur van zowel stads- als elektrische fietsen. Wil je in één klap de hele Zwinstreek ontdekken dan raden we je aan om een Vespa te huren.

Wil je naast het mooie landschap ook deskundige uitleg? Dan kunnen we voor jou een begeleide fietstocht boeken.

Filter

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
gesloten

Voor professionals

Venster sluiten

Corona Covid-19

In het belang van de volksgezondheid neemt de Belgische Overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Vanaf 14 maart 2020 om middernacht tot en met 3 april 2020 worden alle vrijetijdsactiviteiten, ook in Damme, opgeschort. Zo worden alle evenementen, ongeacht hun grootte of locatie geannuleerd. Het Uilenspiegelmuseum wordt gesloten. Ook alle restaurants en cafés worden gesloten. Alle winkels blijven op weekdagen geopend, tijdens het weekend gaan enkel de winkels voor levensmiddelen, apotheken en winkels in dierenvoeding open.

Het infokantoor van Visit Damme, het Uilenspiegelmuseum en het Postpunt blijven gesloten tot en met 3 april 2020.

Visit Damme blijft telefonisch, per e-mail of via sociale media wel bereikbaar.

Visit Damme
+32 50 28 86 10
toerisme@damme.be
www.visitdamme.be
VisitDamme

Neem toch zeker een kijkje op onze website voor heel wat inspiratie voor een individuele wandeling of fietstocht in de frisse lucht door het mooie Damse landschap.

Maatregelen naar aanleiding van Corona Covid-19