Gemeente Toerisme Damme

Vespa verhuur

Met een Vespa op stap in het Brugse Ommeland & Zeeland.

Ontdek vanuit Damme het Brugse ommeland en de Zeeuwse kust Ontdek vanuit Damme het vlakke polderlandschap met de stompe torens van Damme, Oostkerke en Sint-Anna-ter-Muiden. Net over de Nederlandse grens rijd je door de pittoreske dorpjes zoals Sluis, Sint-Anna-ter-Muiden, Retranchement en Groede. 

Je kuiert met je Vespa langs de Zeeuwse badplaatsen Breskens, Nieuwvliet en Cadzand voor je halt houdt in het mondaine Knokke-Zoute. Daar kun je zalig genieten van kunst & mode. En er is nog tijd zat om het historische Brugge te beleven met zijn monumenten, musea en een authentieke kroeg als afsluiter. 

Nieuw in 2017 is dat je bij elke verhuring een gps wordt meegegeven waar een aantal routes in de regio uitgestippeld staan. Je kan kiezen voor de Zeeuws-Vlaamse route, Abbazia & Castelli of een Zwinroute.

 

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
gesloten

Voor professionals

Venster sluiten

Corona Covid-19

In het belang van de volksgezondheid neemt de Belgische Overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Vanaf 14 maart 2020 om middernacht tot en met 3 april 2020 worden alle vrijetijdsactiviteiten, ook in Damme, opgeschort. Zo worden alle evenementen, ongeacht hun grootte of locatie geannuleerd. Het Uilenspiegelmuseum wordt gesloten. Ook alle restaurants en cafés worden gesloten. Alle winkels blijven op weekdagen geopend, tijdens het weekend gaan enkel de winkels voor levensmiddelen, apotheken en winkels in dierenvoeding open.

Het infokantoor van Visit Damme, het Uilenspiegelmuseum en het Postpunt blijven gesloten tot en met 3 april 2020.

Visit Damme blijft telefonisch, per e-mail of via sociale media wel bereikbaar.

Visit Damme
+32 50 28 86 10
toerisme@damme.be
www.visitdamme.be
VisitDamme

Neem toch zeker een kijkje op onze website voor heel wat inspiratie voor een individuele wandeling of fietstocht in de frisse lucht door het mooie Damse landschap.

Maatregelen naar aanleiding van Corona Covid-19