Gemeente Toerisme Damme

Te voet Evenementenkalender

Je kan natuurlijk op goed geluk wat rondslenteren, maar wie echt mooie dingen wil zien kiest voor een uitgestippelde wandelroute of de deskundige uitleg van een gids.

Zoek je een wandelroute in Damme? Of liever in het Brugse Ommeland, of zelfs verder? Ben je op zoek naar een ervaren gids? Bij Visit Damme vind je een groot assortiment aan wandelroutes of wij kunnen voor jou een gids boeken aangepast aan jouw interesses.

Tijdens de zomer maar ook in de winter zijn er tal van begeleide wandelingen waar je gewoon kan op aansluiten.

Filter

Evenementenkalender

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
gesloten

Voor professionals

Venster sluiten

Corona Covid-19

In het belang van de volksgezondheid neemt de Belgische Overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Vanaf 14 maart 2020 om middernacht tot en met 3 april 2020 worden alle vrijetijdsactiviteiten, ook in Damme, opgeschort. Zo worden alle evenementen, ongeacht hun grootte of locatie geannuleerd. Het Uilenspiegelmuseum wordt gesloten. Ook alle restaurants en cafés worden gesloten. Alle winkels blijven op weekdagen geopend, tijdens het weekend gaan enkel de winkels voor levensmiddelen, apotheken en winkels in dierenvoeding open.

Het infokantoor van Visit Damme, het Uilenspiegelmuseum en het Postpunt blijven gesloten tot en met 3 april 2020.

Visit Damme blijft telefonisch, per e-mail of via sociale media wel bereikbaar.

Visit Damme
+32 50 28 86 10
toerisme@damme.be
www.visitdamme.be
VisitDamme

Neem toch zeker een kijkje op onze website voor heel wat inspiratie voor een individuele wandeling of fietstocht in de frisse lucht door het mooie Damse landschap.

Maatregelen naar aanleiding van Corona Covid-19