Gemeente Toerisme Damme

Met de auto

Naar Damme

Damme ligt nabij het knooppunt tussen de E403 (Kortrijk - Brugge) en de autosnelweg E40 (Brussel - Oostende) en kortbij de autosnelweg E34/N49 (Antwerpen - Knokke-Heist), op een uur rijden van Gent en Antwerpen.

 

In Damme

Op het volledige grondgebied van Damme geldt zone 70. Dit betekent dat je nooit sneller dan 70km/uur mag rijden. Uitzonderingen hierop zijn de kernen waar zones 50 en 30 van kracht zijn.

Parkeren doe je onbeperkt in tijd en gratis op één van de twee randparkings nabij Damme-centrum.

Deel deze pagina

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
gesloten

Voor professionals

Venster sluiten

Corona Covid-19

In het belang van de volksgezondheid neemt de Belgische Overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Vanaf 14 maart 2020 om middernacht tot en met 3 april 2020 worden alle vrijetijdsactiviteiten, ook in Damme, opgeschort. Zo worden alle evenementen, ongeacht hun grootte of locatie geannuleerd. Het Uilenspiegelmuseum wordt gesloten. Ook alle restaurants en cafés worden gesloten. Alle winkels blijven op weekdagen geopend, tijdens het weekend gaan enkel de winkels voor levensmiddelen, apotheken en winkels in dierenvoeding open.

Het infokantoor van Visit Damme, het Uilenspiegelmuseum en het Postpunt blijven gesloten tot en met 3 april 2020.

Visit Damme blijft telefonisch, per e-mail of via sociale media wel bereikbaar.

Visit Damme
+32 50 28 86 10
toerisme@damme.be
www.visitdamme.be
VisitDamme

Neem toch zeker een kijkje op onze website voor heel wat inspiratie voor een individuele wandeling of fietstocht in de frisse lucht door het mooie Damse landschap.

Maatregelen naar aanleiding van Corona Covid-19