Gemeente Toerisme Damme

Verken Damme

Het unieke landschap rond Damme laat zich niet zomaar vangen. Spring op je (huur)fiets en geniet van kilometers jaagpaden langs de prachtige kanalen, afgezoomd met monumentale bomen. Trek je wandelschoenen aan om via stille wegen en rustige wandelpaden de verschillende historische kernen te ontdekken. Inspiratie voor bewegwijzerde wandel- en fietsroutes vind je bij Visit Damme. Gidsen geven graag extra tekst en uitleg. Of wat dacht je van een boottochtje met de Lamme Goedzak om het landschap van een andere kant te leren kennen? Voor wie het liever wat sneller wil, staan hippe Vespa’s klaar waarmee je de hele regio kan doorkruisen.

Visit Damme

Jacob van Maerlantstraat 3 8340 Damme Tel.+32 (0)50 28 86 10 toerisme@damme.be
Vandaag
gesloten

Voor professionals

Venster sluiten

Corona Covid-19

In het belang van de volksgezondheid neemt de Belgische Overheid een reeks maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Vanaf 14 maart 2020 om middernacht tot en met 3 april 2020 worden alle vrijetijdsactiviteiten, ook in Damme, opgeschort. Zo worden alle evenementen, ongeacht hun grootte of locatie geannuleerd. Het Uilenspiegelmuseum wordt gesloten. Ook alle restaurants en cafés worden gesloten. Alle winkels blijven op weekdagen geopend, tijdens het weekend gaan enkel de winkels voor levensmiddelen, apotheken en winkels in dierenvoeding open.

Het infokantoor van Visit Damme, het Uilenspiegelmuseum en het Postpunt blijven gesloten tot en met 3 april 2020.

Visit Damme blijft telefonisch, per e-mail of via sociale media wel bereikbaar.

Visit Damme
+32 50 28 86 10
toerisme@damme.be
www.visitdamme.be
VisitDamme

Neem toch zeker een kijkje op onze website voor heel wat inspiratie voor een individuele wandeling of fietstocht in de frisse lucht door het mooie Damse landschap.

Maatregelen naar aanleiding van Corona Covid-19